Ποιοι είμαστε

About Facilities
About Facilities
About Facilities
About Facilities
About Facilities

Η εταιρεία Θεσσαλικά Φυτώρια, ειναι μια σύγχρονη φυτωριακή μονάδα στην περιοχή της Λάρισας, η οποία ειδικεύται στην παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού χώρου και δημιουργήθηκε το 1992 από τους γεωπόνους Δημήτρη Κυράτσα και Γιώργο Κωσταρόπουλο.

Η μονάδα διαθέτει γυάλινο θερμοκήπιο 2 στρεμάτων με πάγκους ριζοβολίας και σύστημα υδρονέφωσης για την παραγωγή και την σκλήρυνση των φυτών.Το θερμοκήπιο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο με σύστημα ποτίσματος, χειρισμού των παραθύρων και σύστημα θέρμανσης με λέβητα στερεών καυσίμων φιλικό προς το περιβάλλον. Επίσης, διαθέτει εκθεσιακό χώρο 25 στρεμμάτων για την ανάπτυξη των φυτών σε γλάστρα και 75 στρέμματα για την παραγωγή μεγάλων φυτών (κωνοφόρα, φυλλοβόλλα δέντρα, θάμνους) στο έδαφος.

Η πολύχρονη εμπειρία μας συνδυασμένη με το επιστημονικό μας υπόβαθρο εγγυάται την ενημέρωση πάνω στις απαιτήσεις και τη σωστή χρήση των φυτών είτε μεμονωμένου πολίτη είτε κέντρου κήπου. Το φυτώριο μας διαθέτει άδεια παραγωγής και εμπορίας φυτών και βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης ISO 9001.

φροντίδα...
ό,τι πιο σημαντικό προσφέρουμε στα φυτά μας